ШИПАД МЕБЕЛ е препознатливо име од областа на трговијата со мебел. Искуството пренесено со генерации и целосната посветеност кон конкретните потреби и желби на купувачите се наша основна карактеристика по која се разликуваме од останатите.

Изборот на асортиман кој е застапен во салонот е премногу селективен па затоа покрај соработката со реномирани компании од нашата земја , се јавува и како увозник на врвни производители од Босна и Херцеговина кои се со долгогодишната традиција во производставото на мебел.

На своите купувачи им нудиме производи со висок квалитет, дизајн и функционалност, а посебна важност придаваме на исполнување на еко-стандардите.

Еко стандарди